Europas største innen sitt felt!

Kemetyl-gruppen har raskt blitt ett av de største selskapene innen sitt felt i Europa, med 250 ansatte i 8 land, og med en omsetning på 140 millioner euro til 45 land. Etter en rekke oppkjøp har vi vokst til en komplett, fullt integrert europeisk partner for industrien.

Vi finnes i 8 europeiske land, med 4 egne produksjonsplattformer og flere leiefyllere. Vi har gjennom dette en unik representasjon:
Vi er der kundene våre er. Med en dedikert stab av medarbeidere som snakker 24 forskjellige språk, lever vi opp til slagordet - "vi snakker ditt språk".

Vår produktportefølje inneholder væsker og utstyr, bilpleieprodukter og tilbehør, hygiene og husholdningsprodukter. Produktspekteret omfatter alt fra vindusspylervæsker og kjølemidler til drivstoff og rensemidler. Fra vinduskluter til desinfeksjonsmidler. Fra bulkkjemikalier til 50 ml flasker og aerosolbokser.

Som den største leverandøren av industriell etanol i Europa, kombinerer Kemetyl enestående stordriftsfordeler med "lokal" produksjon, nesten over alt.

Ditt eller vårt varemerke - valget er ditt.